Trimmaus

Trimmaan kaikkia karvakorvia rotuun katsomatta, joko rodunomaisesti tai haluttaessa myös omistajan toiveiden ja koiran karvojen antamien mahdollisuuksien mukaan. Lopputuloksessa pyrin aina koiralle itselleen ja hänen perheelleen sopivimpaan tulokseen. Myös harjaukset, kynsienleikkuut ym. onnistuvat kaiken rotuisille koirille.

Nypittävistä roduista en valitettavasti pysty tällä hetkellä ottamaan enää lisää westieitä ja isojen rotujen pesuja selkäni ei nykyään valitettavasti enää hyväksy.

Pesuissa käytän lähinnä Bio-Groomin  turkinhoitotuotteita. Mm. näitä, sekä lisäksi muutamia muitakin laadukkaita shampoita, hoitoaineita, harjausnesteitä ym. turkinhoitotuotteita sekä kaikkia muitakin koirasi hoitoon tarvittavia “työkaluja” kuten harjoja, kampoja, karstoja, kynsisaksia ym. voit myös ostaa liikkeestäni.

Sekä asiakaspesuihin, että myyntiin kelpuutan vain ehdottoman korkealaatuisia, hyväksi havaitsemia turkinhoitotuotteita, sillä terve iho ja hyväkuntoinen turkki on jokaisen koiran terveydelle tärkeä asia.

Trimmaukseen, pesuihin ja harjauksiin ajanvaraukset ainoastaan puhelimitse.

Varaathan aikasi ajoissa!

Ohjeita trimmaukseen tulijoille:
  • Muistathan, että vaikutat itse trimmauksen lopputulokseen sillä, kuinka puhtaana ja takuttomana koirasi saapuu paikalle.
  • Jos omistat nypittävän koiran, ethän pese sitä kahden viikon sisällä ennen trimmausta. Juuri pesty turkki luistaa sormien välissä ja siksi sitä on hankala nyppiä.
  • Yleensä koira käyttäytyy huomattavasti paremmin jäädessään yksin liikkeeseen trimmauksen ajaksi. Pitää muistaa, että aina löytyy myös poikkeuksia jotka vahvistavat säännön ja siksi omistajan paikalle jääminen on yleensä myös sovittavissa.