Emmi-pet hammashoito + hinnasto

Emmi®-pet Koirien Ultraäänihammasharjan hyödyt

Emmi®-pet Ultraäänihammasharja on tarkoitettu eläinten hammaskiven, ientulehduksien, plakin ja suun sairauksien ennaltaehkäisyyn. Emmi®-pet Ultraääni ennaltaehkäisee parodontiittiä ja ientulehdusta – se ei tarkoita, että ultraäänihammasharja hoitaa sitä lääketieteellisesti. Eläinlääkärit hoitavat parodontiittiä ja tulehdustiloja. Monesti parodontiitti ei näy päällepäin, vaan diagnoosi vaatii ientaskumittauksen ja röntgentutkimuksen nukutuksessa. Emmi®-pet toimii erinomaisesti ennaltaehkäisevänä hoitona silloin kun hammaskivi on kertaalleen poistettu tai sitä ei vielä ole ehtinyt muodostua. Emmi®-pet:ä on hyvä alkaa käyttämään koiralla ihan pennusta lähtien.

Emmi®-pet ultraääniharjauksen vaikutus koirille on yksilöllistä. Toisilla koirilla teho näkyy jo ensimmäisillä käyttökerroilla ja taas toisilla koirilla se vaatii säännöllistä pidempiaikaista käyttöä, jotta hammaskivi pehmenee.

Emmi®-pet:n edut pähkinänkuoressa:

  • Tuhoaa bakteereja ja mikrobeja jopa 12 mm syvyydestä saakka
  • Pehmentää ja ennaltaehkäisee hammaskiveä
  • Poistaa värjäymiä ja plakkia sekä palauttaa hampaiden normaalin värin
  • Auttaa pahanhajuiseen hengitykseen
  • Vähentää eläinlääkärikäyntejä

Mitä hoidossa tapahtuu?

Ensimmäisellä kerralla kartoitetaan koiran suu (hammaspuutokset, heiluvat hampaat, ikenien kunto ja plakin/hammaskiven määrä). Jokaisella hoitokerralla koiran suu käsitellään Emmi-pet hammasharjalla ja erikoistahnalla. Tämän jälkeen hampaat käydään läpi rapsutellen (ruusupuutikulla, erikoistyökalulla tai hammaskrapalla). Sitten tehdään toinen lyhyt kestoisempi kierros Emm-pet-harjalla ja tahnalla jotta mahdolliset pienet ienvuodot tulee desinfioitua. Lopuksi hampaisiin laitetaan antibaakteerinen suihke. Hoito on kivuton ja toteutetaan koiraa kuunnellen. Jokaisella koiralla on oma harjapää, minkä voit halutessasi viedä kotiin tai jättää säilytykseen liikkeeseen. Kaikki hoidossa käytetyt välineet desinfioidaan aina koirien välissä. Hoitoon tulevan koiran olisi hyvä olla tottunut suun käsittelemiseen. Aggressiiviselle koiralle hoitoa ei voida tehdä!

Hinnasto:

– Ensimmäinen hoitokerta ja suun kartoitus 1,5h 75€ (sis. harjapää)

– Ylläpitokäynti noin 30 min 35€ (+ 5€ harjapää tarvittaessa) 1-3kk välein

Jotta hoito voidaan suorittaa, koiran tulee antaa käsitellä suutaan ilman aggressiota! Mikäli koirasta johtuvista syistä hoitoa ei pystytä suorittamaan, veloitetaan käyttämättömästä ajasta 20€ korvaus.

Ajanvaraukset ainoastaan puhelimitse 03 2556770 ti-pe 09-17 ja la 10-15 tai paikan päällä liikkeessä. Mikäli en pääse vastaamaan puheluusi, jätä vastaajaan numerosi niin palaan asiaan.

Voit halutessasi ostaa liikkeestä kotiin mukaan myös antibakteerisen suihkeen tai Orozyme hammasgeelin. Molemmat tuotteet hidastavat/estävät plakinmuodostumista hampaiden pinnalle hoitokertojen välissä. Näitä tuotteita suositellaan käytettäväksi päivittäin hoitojen välissä parhaan tuloksen aikaansaamiseksi. Kysy kassalla lisää!